«Qui la té més gran?», una cançó sobre les places de Balaguer i Vic

Lo Pau de Ponts presentarà la seva nova peça a la festa "The Young Ones" que se celebrarà a partir de les sis de la tarda a l'Hostal Nou, la vila entre Balaguer i Vallfogona

per Àlvar Llobet , 26 de juny de 2017 a les 13:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El showman i cantant Lo Pau de Ponts estrenarà el proper dissabte 1 de juliol una peculiar cançó que versarà sobre la històrica "polèmica" creada entre les ciutats de Balaguer i Vic en relació a la mesura de les seves respectives places porticades. El pontsicà estrenarà la peça a la plaça de l'Hostal Nou, la petita entitat de població que depèn del municipi de Vallfogona de Balaguer i que acollirà a partir de les sis de la tarda la festa "The Young Ones", una celebració que han organitzat diversos veïns per recordar belles èpoques de joventut.

La festa és oberta a tothom i començarà amb un parlament del periodista i escriptor Francesc Canosa i continuarà amb l'actuació del mag balaguerí "Reivax", que donarà el relleu a lo Pau de Ponts, que a partir de les vuit del vespre cantarà per primer cop la cançó de les places així com també altres versions que ha popularitzat en els darrers mesos. La celebració continuarà amb un sopar jove i amb l'actuació de DJ Quelo pels volts de la mitjanit.


Els organitzadors de "The Young Ones" asseguren que aquesta festa s'ha muntat per rememorar experiències del passat i, alhora, per reivindicar la "identitat pròpia" de l'Hostal Nou, la vileta ubicada entre Balaguer i Vallfogona i que, en aquest cas, serà l'espai neutral que farà les funcions  d'"àrbitre" que decidirà quines de les dues places, la de la capital de la Noguera o la d'Osona, és la més gran del país. Per fer bullir l'olla, la celebració compta amb un cartell, dissenyat per Arnau Torrente, i amb un vídeo del mateix Pau de Ponts, que a bord d'un iot fa promoció de la seva nova cançó.
 

Imatge del cartell de la festa Foto: Arnau Torrente

 

Participació