Bon Preu i l'Ajuntament de Balenyà finançaran amb 50.000 euros projectes socials

El conveni té com a objectiu contribuir a la dinamització d'activitats socials, culturals de les associacions del municipi i a la millora del patrimoni cultural, històric, arquitectònic i natura

Redacció
23 de juny del 2017

Acord de l'Ajuntament de Balenyà i Bon Preu Foto: Bon Preu


Bon Preu i l'Ajuntament d'Hostalets de Balenyà han signat un acord de col·laboració amb la finalitat de crear un concurs per finançar projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns del municipi. El conveni consisteix en un concurs de projectes que contribuirà a la dinamització d'activitats socials, culturals de les associacions del municipi i a la millora del patrimoni cultural, històric, arquitectònic i natural. 

La convocatòria del concurs hi podran participar entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi. Fins al 23 de juliol es podran enviar les propostes i més tard seran avaluades per un jurat compost per diferents representants del supermercat i de l’Ajuntament. El concurs premiarà amb 50.000 euros a un màxim de 3 projectes que puguin tenir rellevància per al municipi en temes de sostenibilitat i impacte social. 

Bon Preu té el seu centre logístic a Balenyà i no és la primera vegada que s'involucra amb el govern del municipi. Des de l’any 2012 col·labora amb diferents projectes en benefici de la comunitat. Els guanyadors no s'anunciaran fins al mes d’agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Bartomeu. 
Arxivat a