Més de 7.000 persones escolten «el so de les cases» de Vic

El canvi de dates es mantindrà en les properes edicions per afavorir la participació dels alumnes de l'Escola de Música

Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:06h

Durant una de les actuacions al jardí de Casa Ricart. Foto: Aj. de Vic


Músics, artistes i més de 7.000 persones de públic van estar aquest cap de setmana en 15 espais privats de la ciutat de Vic, la majoria propers a la muralla medieval. Els visitants van participar en la segona edició de la proposta musical "el so de les cases". Van poder entrar en espais, com el jardí i el menjador de Can Parrella, que normalment no estan oberts al públic.  De fet, aquests van ser els que van despertar més curiositat entre els visitants.

Des de l'Ajuntament, organitzador de la proposta, s'ha valorat positivament la novetat de lliurar tiquets abans dels concerts per controlar l'aforament dels espais més reduïts. Enguany també es van canviar les dates de celebració, passant l'esdeveniment del mes de setembre al mes de juny, per afavorir la participació dels alumnes de l'Escola de Música de Vic. Aquesta decisió es mantindrà en les properes edicions.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Vic, la iniciativa "el so de les cases" s'ha "consolidat" en aquesta segona edició i "esdevé un projecte transversal participat per les diferents regidories de la ciutat". "La generació de sinèrgies a quatre bandes ha permès vestir tota la programació, així com també la part logística", remarquen.

De cara a la propera edició, una de les opcions que es contempla és concentrar la major part de les actuacions al capvespre, especialment del dissabte, amb l'objectiu d'evitar les hores de més calor i afavorir l'assistència de públic.

Arxivat a