Salut

Instal·len pantalles tàctils a tres CAP d'Osona

L'institut Català de la Salut vol facilitar que els usuaris hi puguin fer tràmits administratius a Torelló, Manlleu i Tona

per Redacció , 21 de juny de 2017 a les 15:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una dona consultant una pantalla tàctil Foto: Institut Català de la Salut


L'institut Català de la Salut ha instal·lat pantalles tàctils als municipis de Torelló, Manlleu i Tona per facilitar als ciutadans els tràmits per disminuir els temps d'espera a l'hora de fer algunes consultes o gestions als taulells. Les pantalles, semblants a caixers automàtics, s'han distribuït també en comarques com l'Anoia i el Bages. 


Aquesta nova tecnologia s'hi poden programar visites als professionals d'infermeria, pediatria, treball social i odontologia. També permet imprimir el pla de medicació, el justificant de visites i consultar la llista de visites pendents. 

A part de les pantalles,  els usuaris de la sanitat pública catalana tenen al seu abast el programa La Meva Salut, un espai digital personal de consulta que permet als ciutadans obtenir informació personal de salut i altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. 

 

Participació