Andrea Sunyol obté la Beca Segimon Serrallonga d'ampliació d'estudis a l'estranger

L'estudiant completarà el doctorat al Institute of Education de l’University College London

Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:20h

La vigatana Andrea Sunyol amb els representants de l'Ajuntament de Torelló Foto: UVc


La vigatana Andrea Sunyol va ser la guanyadora de la 10a Beca Segimon Serrallonga d'ampliació d'estudis a l'estranger pel curs 2017-2018, després que el jurat valorés positivament la solidesa del projecte anomenat provisionalment ​Estudi etnogràfic sobre multilingüisme, elitisme i ideologies de globalisme a les escoles internacionals de Catalunya. 

De les 16 propostes que es van presentar de tots els Països Catalans, el certamen, que concedeix l'Ajuntament de Torelló amb col·laboració de l'Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Xarxa Vives d'Universitats, va atorgar la beca a Sunyol per unanimitat, alhora va valorar molt positivament la solidesa del treball, la rellevància del tema i l'impacte social que els resultats de la cerca poden tenir per la millora del sistema educatiu a Catalunya.  

La vigatana rebrà 8.000 euros per anar a estudiar al Institute of Education de l’University College de Londres, cosa que li permetrà treballar amb investigadors experts en l'educació i la sociologia. L'acte del lliurement de la Beca va tenir lloc el passat dissabte 17 de juny a la Sala Noble de Can Parella de Torelló.
Arxivat a