Un operatiu antidroga a Sant Adrià de Besòs esquitxa Centelles

Els Mossos detenen el regidor i tinent d'alcaldia socialista, Juan Carlos Ramos, i un altre càrrec del Consorci de la Mina | El cap d'un grup de traficants de marihuana hauria realitzat altres activitats presumptament delictives amb la participació dels dos càrrecs públics

La casa de Centelles registrada
La casa de Centelles registrada | Toni Carrasco
Isaac Meler / Carles Fiter
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:40h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns el regidor i tercer tinent d'alcaldia del PSC a Sant Adrià de Besòs, Juan Carlos Ramos, en el marc d'una investigació antidroga, segons ha avançat El País i ha pogut confirmar NacióDigital. L'operació, dirigida pel jutjat d'instrucció 4 de Badalona, també ha suposat l'arrest d'un càrrec del Consorci de la Mina i s'han intervingut una quantitat important de diners, armes de foc, 162 kg. de plantes i 15 kg. de cabdells de marihuana. En total hi ha una desena de detinguts i tres investigats.

L'operatiu dels Mossos dirigit pel jutjat de Badalona segueix en marxa i s'ha dirigit cap a un altre punt de Catalunya. La policia catalana ha dut a terme a Centelles un altre escorcoll, relacionat amb el cas.

Segons ha informat la policia, els dos càrrecs públics detingut tenien relació amb un presumpte grup criminal establert en aquesta localitat però per unes activitats delictives que res tindrien a veure amb el cultiu de marihuana i s'han escorcollat tant l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs com la seu del Consorci.

El jutge d'instrucció 4 de Badalona ha conclòs que l'operatiu d'aquest dilluns no implica cap supòsit de corrupció generalitzada que afecti a la institució de l'Ajuntament, del seu alcalde o de persones més enllà de les investigades. Tampoc afecta a cap altre partit polític, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en un comunicat.
 

Interior de l'habitatge de Centelles on es cultivava la marihauana Foto: Cedida

 

Interior de l'habitatge de Centelles on es cultivava la marihauana Foto: Cedida


Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra a macrobatuda al barri de la Mina Foto: Guillem Sánchez

Arxivat a