Adolescents.cat inaugura les noves oficines en el setè aniversari

El portal web juvenil va festejar l'acte amb un sopar

Redacció
20 de juny del 2017

Durant l'acte de celebració Foto: Adolescents.cat


Adolescents.cat va inaugurar les noves oficines el passat 15 de juny, amb un sopar a les mateixes oficines. L'acte va ser íntim i va reunir personatges com els creadors del mitjà de comunicació, Roger Carandell i Ernest Codina, i l'humorista de TV3 Peyu.

Ernest Codina va realitzar un discurs repassant l'inici de l'organització remarcant que van "començar publicant en bars". Roger Carandell també va dirigir unes paraules adreçant-se a Codina admetent que són "dos perfils complementaris que se sumen,  s'entenen, i no s'han barallat mai", i va afegir que segurament per això han arribat fina aquí. 

Peyu es va encarregar de tallar la cinta i va fer broma traient-se de la butxaca un roc, simbolitzant que posava l'última pedra de l'edifici. Després va cisar la cinta amb unes tisores de sastre i es van donar per inaugurades les noves oficines.

Entre els convidats hi havia Toni Reig, director del Consell Català de l'Esport; Rosa Altimiras, en representació de servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i representants d'altres empreses i entitats privades.