«Comptem amb tu» organitza la segona revetlla solidària contra el càncer

Els diners recaptats serviran per construir un centre de referència pel tractament del càncer infantil

Redacció
18 de juny del 2017

Montserrat Freixer rebent el xec simbòlic en la revetlla solidària, l'any passat Foto: Comptem amb tu


Comptem amb tu farà un sopà solidari per la revetlla de Sant Joan amb la col·laboració d'Osona contra el càncer. La finalitat és  recaptar diners per a la construcció de l'hospital Sant Joan de Déu Pedriatic Center de Barcelona. L'entrada tindrà un preu de 50 euros per persona i el 100% del donatiu de cada tiquet anirà destinat al compte de l'associació.

Representants de Comptem Amb Tu, han explicat que “quan Osona Contra el Càncer ens ha tornat a demanar ajut, no hem dubtat a arremangar-nos de nou. I estem segurs que els osonencs tornaran a demostrar, que quan cal sempre hi són”.

L’objectiu és superar la xifra de 40.000 euros aconseguida a l’edició anterior. El centre es construirà amb la donació de milers de donants i serà accessible per a tots els nens i nenes de qualsevol país del món. 

L'àpat constarà d'una selecció de 14 tapes realitzades per Can Faluga i també hi haurà coca, cava i consumicions. Les despeses de la revetlla seran assumides en la seva totalitat per diverses empreses de la comarca. La revetlla comptarà amb barres de begudes i una zona lounge amb música DJ dels 80’s i 90’s. Es mantindrà també una fila zero per a totes les persones i empreses que vulguin contribuir al projecte aconseguint tiquets solidaris, sense que tinguin prevista la seva assistència. 

Les entrades es podran obtenir a través del web www.comptemambtu.org i a través dels 20 punts de donació ubicats a diferents indrets de la comarca d’Osona, que també es poden consultar al web.