La música s'instal·la en les cases més emblemàtiques de Vic

La muralla és el fil conductor de la segona edició del "so de les cases" | La proposta musical acollirà més espais que l'any passat i està preparat per encabir unes 9.000 persones durant tot el cap de setmana

15 de juny del 2017
Actualitzat el 17 de juny a les 12:51h

Es podrà visitar el menjador i el jardí de Casa Ricart Foto: ACN


Vic torna a obrir les portes del seu patrimoni a la música amb la segona edició del "so de les cases" aquest cap de setmana. Així doncs, la música s'instal·larà en una quinzena d'espais de propietat privada que acolliran una quinzena de concerts. La majoria d'aquestes cases són a prop de la muralla i per aquest motiu s'ha decidit que aquesta construcció emblemàtica sigui el fil conductor d'aquesta segona edició.

Entre els diferents propostes, es podrà veure Paula Valls, Guillem Ramisa, Pep Poblet, Guillem Roma i Gemma Abrié, l'Orquesta de Cambra de Vic o el cor jove de l'EMVic. Enguany, la proposta musical ha estat encapaçalada per 4 regidories: Cultura, Urbanisme, Comerç i Fires i Mercats. Susagna Roura, regidora de Cultura, apuntava en la roda de premsa de presentació que "les quatre regidories implicades hem treballat de forma transversal i hem unit forces perquè l'esdeveniment torni a ser un gran èxit", com l'any passat.

Novetats: tiquets i piano

Com a novetat, abans de l'inici dels concerts es repartiran tiquets pels assistents a fi d'agilitzar les cues i evitar que se sobrepassi l'aforament, especialment en aquells espais de dimensions més reduïdes. L'any passat va ser tot un èxit i algunes persones ja es van haver de quedar a fora. Es preveu que la segona edició podrà encabir unes 9.000 persones. D'altra banda, la plaça Major també serà un escenari, ja que durant tot el cap de setmana tindrà un piano, on alumnes de l'EMVic aniran tocant.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a