Detingut per conduir contra direcció, begut i drogat a la C-17 a Granollers

L'infractor va marcar 1.03 mg/l d’aire expirat en la prova d’alcoholèmia i va donar positiu en el consum de cocaïna i THC | L'home va ser localitzat i detingut a Lliçà d'Amunt

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:30h
Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge 11 de juny un home de 37 anys, veí de Sant Adrià del Besòs, per un delicte contra la seguretat viària per conduir contra direcció a la C-17 i sota la influència de drogues i de begudes alcohòliques.
 
L’actuació policial va tenir lloc quan agents del sector Mollet de Trànsit van saber, per altres usuaris de la via, que un vehicle circulava en direcció contraria per la C-17 a l’altura de Granollers posant en perill la resta de conductors. La informació es va fer extensiva a les policies locals de les poblacions properes. Finalment, l'home va ser localitzat per la Policia Local de Lliçà d’Amunt en un dels carrers de la població sense haver causat cap accident.
 
L’home va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sota influències de drogues, en concret cocaïna i THC, i begudes alcohòliques. L'infractor va donar un resultat d'1.03 mg/l d’aire expirat en la prova d’alcoholèmia.