Astrio tancarà el vintè Cicle de Jazz de Manlleu

El grup musical presentarà el seu nou treball "Made in China" divendres 16

Astrio, en una imatge promocional de «Made in China»
Astrio, en una imatge promocional de «Made in China» | Astrio
Redacció
15 de juny del 2017
Astrio tancarà la vintena edició del Cicle de Jazz de Manlleu, que se celebra al llarg d'aquest 2017, presentant el seu últim tema Made in China el divendres 16 de juny a la sala d'exposicions Can Puget a partir de les 21:30 hores de la nit. La banda barcelonina tornarà a tocar per segona vegada al Cicle, després del seu primer pas l'any 2007. 

El trio compost per Arecio Smith, Santi Careta i Santi Serratosa, no només actuaran, sinó que també impartiran una classe magistral, pel qual mostraran com componen els seus temes i compartiran els seus secrets musicals d'una de les bandes més importants en el panorama actual de Jazz a Catalunya i Europa. 

Després del seu últim àlbum Don't Leave The Planet, publicat el 2012, Astrio torna als escenaris amb Made in China, un disc inspirat durant la gira que van protagonitzar pel país d'orient, concretament durant les classes que van fer de l'art marcial Kung-Fu. 

Prèviament al concert, un combo de l'Escola de Música de Manlleu efectuarà una breu actuació interpretant temes de David Bowie, com ara, Life on Marts. El preu de les entrades per veure el grup és de 7 euros i 10 si també es vol presenciar la classe magistral. 
 
Arxivat a