Manlleu es prepara per la festa de Sant Joan amb el Pregó del Tradifoc

L'acte l'efectuarà Daniela Grau i Humbert, portadora de la Flama del Canigó d'enguany

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:43h

Pregó de Tradifioc l'any 2016 Foto: Ajuntament de Manlleu


Daniela Grau i Humbert, portadora de la Flama del Canigó, serà l'encarregada de realitzar el Pregó del Tradifoc 2017. L'acte tindrà lloc aquest dijous 15 de juny a les 8 del vespre a la Sala d'exposicions de Can Puget. Més tard, la coral de l'Escola Vedruna del municipi protagonitzarà una actuació musical per acompanyar l'acte.

El pregó donarà tret de sortida als diferents actes de les festes de Sant Joan del poble, però no serà fins al dia de la revetlla quan es produiran el gruix d'activitats programades.

L'esdeveniment més esperat serà l'arribada de la Flama del Canigó  cap a les 21:45 del 23 de juny. La rua s'iniciarà al carrer del Pont i acabarà a la plaça Fra Bernadí, on s'hi farà un acte de benvinguda a càrrec de Tradifoc i diversos parlaments mitjançant l'alcalde, Àlex Garrido, i els representants de la Catalunya del Nord. Més tard es cantarà l'Himne Nacional de Catalunya i es realitzarà l'espectacle A Manlleu, viu la Flama. La nit finalitzarà amb una sardana, l'encesa de la foguera i un espectacle del cantautor Joan Usart.
 

Consulta totes les activitats del Tradifoc a Manlleu

Arxivat a