Manlleu decideix destinar els 3 mil euros recaptats en la subhasta de quadres a beques menjador

L'Ajuntament va proposar tres projectes socials i s'han votat en una enquesta ciutadana

Redacció
11 de juny del 2017
Actualitzat el 12 de juny a les 11:13h
El passat mes de desembre es va realitzar una subhasta de quadres de propietat municipal on van assistir més de 40 persones, que van adquirir un total de 41 quadres, i on l'ajuntament va obtenir uns ingressos de 3.505 euros.

Per decidir a què es destinaran aquests diners, l'ajuntament va proposar tres projectes socials: la compra d'una furgoneta i una cambra frigorífica per millorar la recollida i conservació del producte fresc pel Banc d'Aliments El Sarró; beques menjadors pel centre de dia Josep Roqué; i la compra de llibres per als centres escolars de Manlleu.

Finalment, el projecte més votat en l'enquesta ciutadana ha estat el de les beques menjadors, amb el 52% dels vots. L'acte d'entrega dels tres mil euros recaptats serà el dilluns 26 de juny a la 1 del migdia al Centre de Dia Josep Roqué i Castell.

Les "Beques menjador" del Centre de Dia Josep Roqué i Castell va ser el projecte més votat en l'enquesta ciutadana que proposava 3 projectes socials on destinar els diners recaptats, rebent el 52% dels vots. En total van votar 230 persones: 120 vots (52%) al projecte guanyador, 68 (30%) pel Sarró i 42 (18%) per les escoles.
Arxivat a