El Vic Xou, la nit de les botigues, torna aquest divendres

Prop de 250 comerços i restaurants oferiran descomptes i preus especials | La temàtica de la quarta edició és el reciclatge

Enguany es convoca el primer concurs d'aparadors, on hi participen 25 establiments
Enguany es convoca el primer concurs d'aparadors, on hi participen 25 establiments | Osona.com
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:45h
La nit de les botigues de Vic torna aquest divendres. Des de les 7 del vespre fins a les 12 de la nit, botigues i restaurants dels principals carrers comercials del centre de Vic, oferiran descomptes i preus especials. el Vic Xou ha anat evolucionant cap a una shopping night i no tant com el concepte lúdic de la dinamització de carrers. De fet, Vic Comerç, afirma que vol orientar aquest esdeveniment on el focus d'atenció es centri més en el que passi dins de les botigues que no a fora.

Tot i així, en alguns carrers, com el dels Argenters, Manlleu, Pla de Balenyà, Rambla Passeig, Neus, entre d'altres, els comerciants han preparat música ambient, botigues al carrer, decoració i alguna activitat i campanya per amenitzar la nit.

Primer concurs d'aparadors

La quarta edició del Vic Xou es dedica al reciclatge. Enguany, com a novetat, s'ha organitzat el primer concurs d'aparadors reciclats de Vic, on participaran 25 establiments amb elements reciclats als seus aparadors. Els guanyadors es donaran a conèixer en el marc de la Gala del Comerç que Vic Comerç organitza pels volts de Nadal.
 

Les botigues ja estan a punt per la 'shopping night' Foto: Osona.com

Arxivat a