L'homenatge al poeta i assagista Lluís Solà inaugura la XXII Universitat d'Estiu de la UVic-UCC

L'acte és aquest dijous, 8 de juny, a les 19.30 hores, a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:54h
 

Lluís Solà. Foto: Adrià Costa


Aquest dijous 8 de juny se celebra l'acte d'inauguració de la Universitat d’Estiu (UEV) de la UVic-UCC amb un homenatge al poeta, assagista, dramaturg i traductor Lluís Solà, fundador i director del Centre d’Osona de l’Institut del Teatre i de la revista de poesia Reduccions. La celebració és a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic a les 19.30 hores i l’encomi anirà a càrrec de Francesc Codina, professor de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC.

L'acte el presideix el primer tinent d'alcalde de Vic, Josep Arimany, acompanyat del rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, amb la regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich i el vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UVic-UCC, Joan Masnou.

La Universitat d’Estiu, organitzada des de la UVic-UCC amb la col·laboració d’una setantena d’institucions de diversos àmbits i que enguany celebra la XXII edició, ja ha començat la seva activitat i s’allargarà fins al 28 de juliol, proposant dos mesos d’intensa activitat acadèmica i cultural a la Catalunya Central i que enguany també arriba al Vallès i el Barcelonès.
 

Recupera el reportatge "Lluís Solà: poeta, pensador, traductor, dramaturg i apologista de la llibertat"

Consulta tota la formació

Arxivat a