Sant Tomàs i la Fundació Josep Comas Puigcercós signen un conveni de col·laboració

La fundació ha fet un donatiu de 1.000 euros i oferiran revisions optomètriques i audiològiques als usuaris del Centre Ocupacional i dels serveis Residencial i d'Habitatge de l'entitat

Alfred Verdaguer, president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs
Alfred Verdaguer, president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs | Sant Tomàs
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:16h
El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i el president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, Alfred Verdaguer, van signar la setmana un conveni de col·laboració amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs.

Amb aquesta signatura es vol establir un marc de col·laboració entre ambdues entitats per tal de complir amb els objectius principals d'aquestes i treballar pel desenvolupament de projectes que garanteixin un millor benestar per les persones amb discapacitat intel·lectual d'Osona.

Més concretament, des de la Fundació Josep Comas s'oferiran revisions optomètriques i audiològiques als usuaris del Centre Ocupacional i dels serveis Residencial i d'Habitatge de Sant Tomàs, així com, el finançament de material tècnic i de suport per potenciar l'autonomia de les persones ateses principalment al Centre Riudeperes.

D'altra banda, la Fundació Josep Comas ha fet un donatiu a Sant Tomàs de 1.000 euros i ha iniciat una campanya de captació de fons amb la venda dels moneders commemoratius del 50è aniversari de l'entitat a diferents establiments que ajudaran a finançar els actes de l'aniversari. La signatura d'aquest conveni ha formalitzat una col·laboració que es portava a terme des de ja fa uns anys.

La Fundació Josep Comas és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu atendre i facilitar gratuïtament a totes les persones possibles mancades de recursos en els sectors de l'òptica, l'ortopèdia i l'audiologia.
 

Durant la signatura Foto: Sant tomàs