Exposició osonenca al Museu Cerdà: «El Fil Conductor Empresa Escola/Escola Empresa»

S'hi presenten les peces guanyadores de les cinc edicions dels Premis de la Farga de l'Aram en què participen els alumens de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

per Redacció , 5 de juny de 2017 a les 14:55 |
L'alcalde de Puigcerdà amb alguns dels artistes que exposen en aquesta mostra. | Museu Cerdà.
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana passada es va inaugurar a la Sala del Cor o d’'Audiovisuals Museu Cerdà, a Puigcerdà, l’exposició «El Fil Conductor. Empresa_Escola / Escola_Empresa», que vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga.

A l'exposició s'hi presenten les peces guanyadores de les cinc edicions dels Premis de la Farga de l'Aram que organitza la Fundació La Farga. Es tracta, principalment, de peces escultòriques realitzades en coure, bronze i llautó de mitjà-petit format i foses pel sistema a la cera perduda.


En aquests premis hi participen alumnes d'Escultura, Ceràmica, Forja i Fosa Artístiques de l'Escola d'Art de Vic. El muntatge de l'exposició ha anat a càrrec dels alumnes d'Arquitectura Efímera.

La inauguració de l’exposició ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Puigcerdà, del guanyador del segon premi de la cinquena edició del premi de La Farga i d’alguns dels artistes que hi exposen.


El muntatge de l'exposició ha anat a càrrec dels alumnes d'Arquitectura Efímera i s'hi pot veure també la projecció d'un catàleg interactiu que han dissenyat els alumnes de Gràfica Interactiva de la mateixa escola.

Aquesta mostra es podrà visitar fins a l’11 de juny al Museu Cerdà.
 
 

 

Participació