L'oposició de Torelló aconsegueix retirar una campanya «sexista» de la piscina municipal

"Girls party" convidava a les nenes a fer-se la manicura, pentinats o massatges

Redacció
02 de juny del 2017
L'oposició de Torelló, ERC i CUP, van aconseguir retirar la campanya "Girls Party, per a les princeses de casa" de la piscina municipal per sexista. Tal com denunciava la formació republicana, la campanya era per captar clientes recreant "estereotips sexistes de forma evident" amb activitats relacionades amb l'aspecte físic com la manicura, el pentinat... "reproduint rols per raó de sexe".

En aquest mateix sentit, el grup d'Esquerra també criticava que aquesta campanya va en contra del Pla d'Igualtat vigent, que precisament diu que en espais de lleure i culturals "es difongui material igualitari i respectuós, allunyat d'estereotips sexistes". Finalment, ERC-JpT també remarca que "encara que la piscina sigui gestionada per una empresa privada, és un servei públic municipal i l'Ajuntament té l'obligació de vetllar pel seu funcionament equitatiu".

Per la seva banda, la CUP, va entrar una instància demanant explicacions de la festa i la supressió de la campanya "que discrimina per raó de sexe i gènere i que fomenta valors masclistes".
Arxivat a