ERC de Taradell entra a l'equip de govern

L'alcalde Lluís Verdaguer explica que "sempre és bo sumar esforços i treballar amb entesa"

Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:09h

Els quatre regidors que entraran a l'Ajuntament de Taradell Foto: ERC


La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Taradell entrarà al govern municipal, que encapçala el PDECat. Tal com explica la formació republicana en un comunicat, pel seu portaveu, Salvador Clot, "ha crescut la confiança i la complicitat" entre les dues forces polítiques, cosa que "la suma dels dos equips multiplica". Clot també remarca que pel moment històric que s'està vivint del procés català, "la unitat d'acció dels independentistes a nivell municipal és fonamental per guanyar el Referèndum i donar suport amb el que calgui al govern de la Generalitat".

Per la seva banda, l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, explica a Osona.com que "durant la legislatura hi ha hagut bastanta entesa", com en el pressupost i les ordenances. "Aquest mes i mig n'hem parlat seriosament" explica l'alcalde, veient que els acords entre ambdós partits prosperaven.

"Ho hem consensuat de manera molt fàcil", diu Verdaguer, remarcant que "sempre és bo sumar esforços i treballar amb entesa". De fet, a Taradell, Convergència ja havia governat amb Esquerra, "hi havien sigut anys molt bons". "Per tant, és intentar recuperar una mica això i, més ara, en els temps que corren", diu Verdaguer. D'aquesta manera, segons l'alcalde, "demostra bastanta maduresa política".

L'Ajuntament de Taradell està format per 13 regidors: 8 del PDECat, 4 d'ERC i 1 de SI. "Independentment que siguem majoria, si podem sumar esforços, millor", conclou l'alcalde.

Poc canvi al cartipàs

Verdaguer explica que la idea "és treballar molt junts", per això no hi haurà gaires canvis en les regidories. L'alcalde ha explicat que les regidories es faran públiques a partir del 15 de juny i ha avançat que se'n crearà una de nova i alguna de compartida. Els regidors mantindran les seves regidories.
Arxivat a