Frigorífics Ferrer inverteix 4 milions en un nou magatzem de 14.000 m3 a Vic

La nova nau permetrà doblar la capacitat frigorífica de l'empresa

Redacció
01 de juny del 2017

Està previst que les instal·lacons entrin en funcionament el juliol Foto: Frigorífics Ferrer


L'empresa Frigorífics Ferrer està realitzant unes obres d'ampliació de les instal·lacions actuals a la seva seu central ubicada a Vic. Concretament, la nova nau de 14.000 m3 suposa una inversió de 4 milions d'euros. Tal com explica l'empresa, les instal·lacions comptaran amb una cambra frigorífica amb capacitat per a uns 2.500 palets i, per tant, s'aconseguirà doblar la capacitat d'emmagatzematge actual a la central de Vic per sobre dels 5.000 palets.

D'altra banda, també s'hi construirà un espai a doble planta amb noves oficines i un moll de descàrrega addicional als dos ja existents. En tots els espais s'estan implementant solucions eficients energèticament i respectuoses amb el medi ambient. Està previst que les instal·lacions entrin en funcionament el juliol del 2017 en plena temporada d'estiu que és un dels moments en què l'empresa té major volum de negoci.

Les instal·lacions de Vic són les de major envergadura de la companyia, tot i que l'empresa també disposa de 7 delegacions repartides per tot el territori: Mercabarna (Barcelona), Lleida, Figueres, Girona, Tarragona, València i recentment, Mercamadrid (Madrid).

Segons Frigorífics Ferrer, amb les noves instal·lacions l'empresa guanyarà capacitat d'emmagatzematge, eficiència, flexibilitat i rapidesa en la gestió d'entrada i sortida del producte i per tant, podrà oferir un millor servei als més de 12.000 clients que actualment té en cartera.

L'empresa va consolidar el 2016 un increment de 8,9% en vendes, fins a una facturació de gairebé 70 milions d'euros, i planteja el futur amb nous reptes de creixement tant a dins de l'estat com en l'exportació (que ha portat la marca Ferrer en molt poc temps estar present a països com Itàlia, Hong Kong, Santo Domingo o els Emirats Àrabs).