Joves lectors de Vic participen en el repte de llegir tants llibres com l'alçada de la Sagrada Família

La iniciativa Torre de Llibres ha aconseguit que alumnes d'arreu de Catalunya llegeixin més de 8.500 llibres

per Redacció, 31 de maig de 2017 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La iniciativa Torre de Llibres, impulsada per la plataforma per al foment de la lectura i la comprensió lectora, Xim i Xesca, ha aconseguit que els alumnes d'entre 6 i 14 anys d'escoles d'arreu de Catalunya llegeixin més de 8.500 llibres en tan sols 10 setmanes.

És la segona edició d'aquest projecte, que va posar en marxa Xim i Xesca, i es tracta d'un joc lector per motivar i incentivar la lectura en els alumnes de les escoles catalanes i els de les biblioteques perquè llegeixin tants llibres com l'alçada de la Sagrada Família (170 m). En la primera edició (2016) van aconseguir llegir l'altura d'una torre, enguany n'han llegit tres.


Entre aquests hi ha els alumnes de l'Escorial de Vic, que s'han sumat al repte, amb 600 alumnes d'aquesta edat. A més d'aquests, també hi ha participant 10.000 alumnes provinents de biblioteques i d'escoles de diferents poblacions i tipologia: públiques, concertades i privades.

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació