Manlleu alerta d'una estafa en el servei d'aigües

Tant l'Ajuntament com Sorea reiteren que l'aigua del municipi està sotmesa a controls analítics estrictes i en cap cas provoca problemes de salut

Redacció
31 de maig del 2017
L'Ajuntament de Manlleu va emetre un comunicat aquest divendres alertant de l'estafa que corria sobre el servei d'aigües al municipi. Tal com explica, la companyia d'aigua Sorea i l'Ajuntament, diversos veïns han rebut trucades d'empreses alienes a Sorea per a concertar una visita els seus domicilis particulars i "els intenten vendre aparells d'aigua dient que l'aigua a Manlleu provoca problemes de salut i, per això, s'ofereixen analítiques d'aigua a domicili".

Segons Sorea, "es tracta d'una venda agressiva per part d'aquestes empreses que a vegades espanten, identificant-se com a personal de la companyia d'aigües". Així ho va alertar a través del seu Twitter. Tant l'Ajuntament com Sorea manifesten que l'aigua potable subministrada a Manlleu "està sotmesa a controls analítics estrictes i en continu que van més enllà dels requeriments de la normativa vigent, i en cap cas aquesta aigua provoca problemes de salut".
Arxivat a