Alumnes del Lluçanès participen en un projecte d'orientació pioner i innovador

Més de 220 joves participen en l'activitat "Al Lluçanès orientem"

Redacció
31 de maig del 2017
Alumnes del Lluçanès realitzant pràctiques d'orientació.
Alumnes del Lluçanès realitzant pràctiques d'orientació. | COB/Sherpa
El Club Orientació Berguedà (COB) està portant a terme, entre alumnes de diferents escoles del Lluçanès, un projecte pioner que vol potenciar l’exercici de cos i ment, de manera equilibrada, a través d’aquest esport. Es tracta d’un projecte del Pla de Formació permanent del professorat d’Osona, concretament del seminari de coordinació de Primària i Secundària de les escoles del Lluçanès, format per professors d’Educació Física. 

Amb aquest, titulat “Al Lluçanès ens orientem”, els alumnes coordinen competències bàsiques i currículum d’una manera transversal i en contacte amb la natura. De fet, ha destacat el COB, l’orientació és un esport que estimula la concentració, la percepció de la realitat i la presa de decisions. De la mateixa manera que passa amb la vida adulta, els joves es troben amb decisions que han d’analitzar, resoldre i executar sobre el terreny, i el treball personal i de confiança són aspectes clau.

El llarg d’aquest curs 2016-2017 és quan s’ha desenvolupat el projecte, en què també s’han format professors d’Educació Física, fent mapes dels patis i entorns dels centres, amb eines tecnològiques. En total, hi han participat 221 alumnes de diferents centres del Lluçanès. 
Arxivat a