VicSona i ArtdePas, per primer cop a la llera del Mèder

Bandboo, Jazz on Mars, K.OS i Impuls són les quatre formacions finalistes del VicSona

Un dels concerts a la llera del riu
Un dels concerts a la llera del riu | Aj. de Vic
Redacció
30 de maig del 2017
El riu Mèder va ser el protagonista de l'activitat musical d'aquest diumenge. Tal com informa l'Ajuntament de Vic, sis espais al llarg de la llera, des del pont gòtic del Remei fins al pont romànic, van omplir de música aquest indret amb els semifinalistes del VicSona i els encarregats d'encetar l'ArtdePas. El jurat i el públic van gaudir d'una matinal musical ben variada mentre passejava, tant per la llera des del Remei fins a l'Atlàntida com pels diferents ponts d'aquest tram.

Bandboo, Jazz on Mars, K.OS i Impuls són els quatre grups semifinalistes del VicSona segons el jurat format per representants de l'àmbit musical i juvenil del Consell de Joves i les Taules d'Estudiants. Tots ells actuaran a l'escenari VicSona del Mercat de Música Viva, quan es coneixerà el nom de la formació guanyadora que serà premiada amb la gravació d'una maqueta. D'aquesta manera, es recupera aquest premi després d'haver-se celebrat uns quants anys com a mostra i no en format concurs.

Música maridada amb pícnic i vermut

Als voltants del migdia, la zona verda propera a les Adoberies i l'Atlàntida es va convertir en escenari i platea d'un públic que compartia vermuts i pícnics mentre escoltaven Men in Black i Matthew McDaid, encarregats d'engegar la sisena edició de l'ArtdePas. Així, amb aquesta acció musical es dona el tret de sortida a la mostra que omplirà de música tots els caps de setmana de juny, juliol i agost la plaça de la Noguera, els dissabtes a les 7 de la tarda, i la plaça del Carbó, els diumenges a la mateixa hora.

Nascut l'any 2012, ArtdePas torna amb un nou escenari que s'està construint a la plaça de la Noguera fruit de la petició del regidor de Vic per a tots, Arnau Martí, i que ajudarà a dinamitzar aquesta zona. XY, Mazoni, Guillem Ramisa o Roger Usart són algunes de les propostes d'aquesta programació musical variada que combina artistes de la ciutat i comarca amb d'altres de la resta de Catalunya i propostes internacionals des d'Austràlia, Canadà o Argentina. Els bars de la Reciclària i la Jazz Cava col·laboraran respectivament a cada espai durant els tres mesos d'estiu.
 

Consulta la programació de l'ArtdePas

 

La llera del riu es va omplir de públic Foto: Aj. de Vic

Arxivat a