El Palau dels Comtes de Centelles surt a la venda per 1,2 milions

La gestora immobiliària apunta que hi hauria empreses especialitzades que estan estudiant convertir el palau en un centre assistencial per a gent gran del tipus "senior resort"

Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat el 25 de maig a les 17:19h

Palau dels Comtes de Centelles Foto: Toni Carrasco


El Palau dels Comtes de Centelles és un immoble del segle XVI declarat com a Bé d'Interès Cultural que ha sortit a la venda per 1,2 milions d'euros, segons ha fet públic a través d'un comunicat la gestora patrimonial Lançois Doval.

La singular casa renaixentista, situada a la plaça Major, disposa d'una superfície construïda de gairebé 3.000 metres quadrats, amb una planta de 745 metres quadrats amb pati d'armes i uns jardins privats de més de 1.700. Des de la consultora, Robert Menetray ha assegurat que "les possibilitats d'explotar l'immoble són immenses, des d'una promoció residencial fins a un hotel amb encant".

Tot i això, per la tranquil·litat de l'entorn, Menestray ha apuntat que el palau també es podria convertir en un centre assistencial per a gent gran del tipus "senior resort", "un extrem que ja s'està estudiant per part d'empreses especialitzades". Precisament, fa poques setmanes que una part de la teulada es va ensorrar. L'edifici està força en mal estat.

 
Arxivat a