Els pirates, protagonistes de la nit de comerç de Manlleu

Uns 75 establiments participen a l'edició d'enguany de la nit encantada

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:23h
Uns 75 establiments participen de l'edició d’enguany de la Nit de Comerç de Manlleu que se celebra aquest dissabte, 20 de maig. A partir de les 8 del vespre i fins a les 12 de la nit, el centre de Manlleu es convertirà en territori pirata. La nit dels comerços manlleuencs, que es concentren al centre i a Dalt Vila, hi haurà activitats, promocions, i actuacions.

Des de fa dies els comerciants treballen de manera col·lectiva en noves propostes per omplir de contingut pirata aquesta 5a edició de la Nit de Comerç.  Enguany, els visitants, doncs,  podran passejar per Manlleu com si estiguessin en una illa de pirates, temàtica que ha inspirat l’ambientació d’espais i carrers d’enguany.

Participen a la Nit de Comerç uns 75 establiments comercials i de restauració que s’ubiquen a la plaça Fra Bernadi, Pl. Dalt Vila, c. Pont, c. Fedanci i c. Sant Jordi, a les mateixes botigues, en locals comercials buits o bé en espais a l’exterior.

La iniciativa compta amb el suport del MAB i de les escoles de dansa i música de Manlleu (Estudi 67, Som Esport i Escola de ballet M. Cinta) i amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya – Comerç.