Alpens reviu la batalla carlina aquest cap de setmana

Miquel del Roig farà un concert durant la nit de dissabte

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:05h
Batalla d'Alpens.
Batalla d'Alpens. | Adrià Costa
Alpens reviu aquest cap de setmana la batalla carlina de 1873, entre Cabrinetty contra Savalls. Engauny com a novetat, ho farà també d'una manera especial: a través de room escape. Cal Salau farà viatjar els participants en una casa del s.XIX en plena guerra carlina.

Les activitats començaran el dissabte al migdia, amb un concert al Casino de la 2a Trobada de vents i percussió de Musicop. A la tarda, hi haurà els Jocs de la Batalla, i caiguda la nit, els trets i els crits de guerra retronaran per la Plaça i es podran reviure els fets la batalla. A la nit, a la Fàbrica Vella, concert amb Miquel del Roig i seguidament, discomòbil.

Durant tot el matí de diumenge, hi haurà fira amb parades pel centre del poble. A partir de les 10, esmorzar de forquilla a l'estil carlí a la taverna L'afartapobres, a la Plaça major. Els que portin indumentària de l'època tindran un obsequi. Durant tot el cap de setmana es podrà visitar l'exposició Alpens 1873 i també el Campanar, on la llegenda diu que des d'allà es disparà a Cabrinetty.
 

Galeria d'imatges dels darrers anys

Consulta la programació