Les osonenques B&B twins, guanyadores del Concurs Escolar de Dansa

Amb només 9 i 10 anys, Amanda Codina i Paula Fernández ja acumulen una temporada d'èxits

Les guanyadores
Les guanyadores | Imatge cedida
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:18h
Les osonenques B&B twins van guanyar el primer premi al Concurs Escolar de Dansa en la categoria B New Talents que es va realitzar al Teatre de Romea de Barcelona el passat dissabte 13 de maig. Amb només 9 i 10 anys, Amanda Codina, de Manlleu, i Paula Fernández, de Santa Eulàlia de Riuprimer, van proclamar-se vencedores en el seu primer any com a grup de miniparelles de hip hop, on competien amb grups de fins a 15 anys.

Tal com expliquen en una nota, les nenes, sortides de l'Escola de Dansa TLS de Vic, van destacar per la seva originalitat i força damunt l'escenari. En aquest mateix concurs un altre grup de miniparelles de l'escola, Soul Sisters, de 7 anys, van guanyar el 3r premi en la Categoria A.

Les nenes s'estan donant a conèixer guanyant diverses competicions de hip hop i dansa urbana a nivell català i en circuit europeu. B&B twins han gaudit d'una temporada d'èxits en les competicions de hip hop en la categoria miniparelles: guanyant el 3r premi del Campionat de hip hop Valo's Style a Manresa i destacant el 2n premi al Campionat Rock da House Catalunya a Figueres, que forma part del primer circuit europeu del certamen de hip hop i dansa urbana, que els hi permet l'accés directe a la final que es durà a terme a Porto (Portugal) el proper mes d'octubre.

La parella B&B twins està ideada per la coreògrafa Paula Roqué, que debuta en el món de la competició, i per James, tots dos professors de l'escola de dansa TLS, i en el cas de James també membre de la companyia de hip hop professional Street Squad.