Unes mil cinc-centes persones passen per la Fira de la Cervesa dels Hostalets de Balenyà

Finalment van ser-hi presents quinze cervesers artesanals

La fira de la cervesa, aquest dissabte
La fira de la cervesa, aquest dissabte | Toni Carrasco
Toni Carrasco
15 de maig del 2017
Actualitzat a les 20:35h
El bon temps d'estiu amb temperatures superiors als 24 graus va ajudar amb escreix que la festa i fira de la cervesa en la seva vuitena edició, el passat dissabte, fos un èxit rotund. Es calcula que durant tot el dia van passar pel recinte més de mil cinc-centes persones, que pràcticament van omplir tot l'espai d'expositors i degustació d'aquesta beguda tan preuada. L'acumulació de públic es va donar sobretot al vespre amb l'inici de les actuacions musicals.

Els cervesers van estar acompanyats d'una gran presència de públic jove, agraït, entès i amb ganes de tastar les diferents birres vingudes d'arreu del país, des de les terres de Lleida amb Lo Vilot, fins a les més costaneres com Synera d'Arenys de Mar o Popaire de Blanes; sense oblidar les de la Catalunya Central com Terra de Centelles, Grenyut de Santpedor, Tribal de Muntanyola, etc.

La part musical es va encetar amb el cantautor andorrà, nascut a terres tarragonines, Patxi Leiva que amb un directe molt potent va actuar durant una hora ben llarga mostrant el seu darrer treball Alea jacta es, i fent versions de diferents grups com Estopa. Vam poder sentir un dels seus clàssics, Cabeza desordenada, però també les noves cançons com Mantis religiosa o Felicidad ideal.

En segon lloc van sortir a l'escenari els S'temple Bar, de Santa Maria d'Oló, amb un so de taverna irlandesa i lletres purament catalanes. Tot seguit els barcelonins The Lievens van fer moure l'esquelet de valent al públic present. Les actuacions musicals van acabar ben passada la mitjanit amb el ritme contagiós del grup centellenc de pop-rock, Bonobos.

Des de l'organització, el consell local de joventut, Joenacc es mostraven satisfets per la forta presència de públic, que els anima encara més en l'organització de la propera edició de la mostra de cervesa, per fer-la molt més potent i amb grups musicals de prestigi.
 

Un dels grups que va animar el final de la jornada Foto: Toni Carrasco

Arxivat a