Osona commemorarà el Dia Internacional dels Museus

Onze equipaments de la comarca organitzen diferents activitats

Durant la presentació del programa a la Casa Museu Verdaguer
Durant la presentació del programa a la Casa Museu Verdaguer | CCOsona
Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el proper 18 de maig, museus de la comarca d'Osona han organitzat diferents activitats. Enguany, tal com informa el Consell Comarcal d'Osona, s'abraça el lema proposat per l’ICOM (International Council of Museums) per aquest dia: "Museus i històries punyents: Dir allò que no es pot explicar als museus".Aquest lema pretén presentar els museus com a agents pacificadors de les relacions entre els diferents pobles del món.

En aquesta commemoració del Dia Internacional dels Museus d'aquest 2017, hi participen els museus següents: Casa Museu Verdaguer, Museu Episcopal de Vic, Museu de l’Art de la Pell, Museu del Ter, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Centre d’Interpretació Arqueològica del Camp de les Lloses, Museu de la Torneria, Museu del Coure, Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat, Espai Montseny i Sant Pere de Casserres.

Així mateix, l’Associació Amics dels Museus d’Osona escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que tenim a la comarca d’Osona. Al monestir de Sant Pere de Casserres hi haurà jornada de portes obertes el dijous 18 de maig. L’entrada serà gratuïta per a tothom.
 

Consulta tota les activitats