Els Mossos presenten la caminada solidària contra el càncer «Fem el camí al teu costat»

Els padrins de l'edició són l'humorista Lloll Bertran i el cantant de Gossos Natxo Tarrés

Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat el 12 de maig a les 8:12h

Presentació de la caminada solidària Fem el camí al teu costat dels Mossos d'Esquadra Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d’Esquadra van presentar aquest dimarts al vespre la caminada solidària “Fem el camí al teu costat”. La sisena edició d’aquesta activitat esportiva que busca recaptar fons contra el càncer, i per ajudar a la investigació. Per això, els beneficis recaptats s’entreguen als serveis d’oncologia de la Fundació Althaia de Manresa, el Consorci Hospitalari de Vic, el Consorci Sanitari de l’Anoia i l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 

A la presentació, que va comptar amb el director general de la Policia, Albert Batlle, i el cap de la Regió Policial Central, comissari Sergi Pla, es va presentar qui seran els padrins de l’edició. Es tracta de l'actriu i humorista Lloll Bertran i el cantant del conegut grup de música Gossos, Natxo Tarrés.

A més, l’acte també va comptar amb la presència de la doctora Montserrat Domènech de la Fundació Althaia, la doctora Marta Parera del Consorci Hospitalari de Vic, el director assistencial Joan Miquel Carbonell i el doctor Fermí Capdevila del Consorci Hospitalari d’Igualada, i la doctora Anna López de l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

Un any més, els Mossos han dissenyat samarretes commemoratives amb el lema de la campanya, enguany de color gris i gros florescent, que els participants portaran durant la caminada, i que també es podran comprar per ajudar en la causa. Al llarg dels darrers cinc anys, la venda de més de 13.200 samarretes ha permès recaptar 109.661 euros. 

En aquesta edició, Osona.com torna a col•laborar amb l’activitat solidària del proper 19 de maig.