Beques per a treballs de recerca sobre el patrimoni natural i cultural de les Guilleries

La Càtedra de l'Aigua convoca per primer cop dos ajuts destinats a estudiants de Batxillerat | Els beneficiaris rebran una dotació econòmica de 500 euros i també la tutorització del treball per part de personal investigador i docent de la Universitat de Girona

Redacció
08 de maig del 2017
La Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar, que impulsen conjuntament l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Universitat de Girona (UdG), ha convocat, per primera vegada, dos ajuts destinats a estudiants de Batxillerat. Les beques recolzaran la realització de treballs de recerca relacionats amb el patrimoni natural i cultural de les Guilleries, especialment els referits a temàtiques d'aigua i de natura.

Aquests ajuts neixen amb la voluntat de potenciar l'estudi i la divulgació del patrimoni de les Guilleries. Alhora pretenen donar suport als centres de secundària que vulguin animar als seus estudiants a realitzar treballs de recerca sobre aquesta temàtica.

Cadascun dels ajuts de la Càtedra de l'Aigua compta amb una dotació econòmica de 500 euros, que va destinada a la realització del treball, i a més inclou la tutorització de l'estudiant per part de personal investigador i docent de la Universitat de Girona. El lliurament de les sol·licituds per optar a les beques s'ha de realitzar entre els dies 1 i 15 de maig de 2017.
 

Consulta més informació i les bases de les beques