Bertín Osborne no pot amb Rupit

Quim Masferrer, a la botiga de l'Estrella
Quim Masferrer, a la botiga de l'Estrella | TV3
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat el 05 de maig a les 10:05h

El Foraster va tornar a ser líder d'audiència aquest dimecres a TV3. Després d'aconseguir congregar 395.000 espectadors en l'estrena de la nova temporada, ahir va signar de nou unes molt bones xifres. El programa presentat per Quim Masferrer, que tenia com a protagonista Rupit, va assolir un 18,6% de quota de pantalla, o dit d'altra manera, 471.000 televidents.

Tal com es pot veure en el vídeo, els espectadors van poder riure quan Masferrer va aprendre tècniques de venda amb l'Estrella i la seva "Ratafia", o quan el presentador posava cullerada entre l'alcalde i l'agutzil. Tot i així, també va transmetre la màgia i els nervis dels més petits per l'arribada dels reis d'orient, amb en Bernat i la Blanca; i un moment molt emotiu amb en Miquel, que tot i perdre la seva dona, li escriu poesia per comunicar-s'hi.

L'espai de la cadena pública catalana va batre altre cop, doncs, el presentat per Bertín Osborne a Telecinco, que va encapçalar les audiències a la resta de l'Estat. Mi casa es la tuya va obtenir 2.682.000 espectadors de mitjana, molt per damunt de Top Chef (1.600.000) i Los gipsy kings (1.579.000), que ahir acomiadaven la temporada.