SORTEIG de dues entrades dobles per al concert «Cançons de folk» a Calldetenes

Els integrants de 'Cançons de folk'
Els integrants de 'Cançons de folk'
Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:54h

Cançons de folk arriba aquest dissabte l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'un concert del grup musical Falsterbo, que té més de 40 anys d'història. La formació, que sempre ha fet música folk, ha popularitzat cançons tan conegudes com Paf, el drac màgic, L'estranya joguina, Quan el sol es pon, Camí Ral, Que s'han fet d'aquelles flors, i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical de Catalunya.

El grup està format actualment per Montse Domènech, percussió, Jordi Marquillas, Violi, guitarra i Mandolina i Eduard Estivill, guitarra. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El tècnic de so és l'Albert Guitart. L'espectacle és aquest diumenge, 7 de maig, a les 6 de la tarda.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 40 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà demà dijous, 4 de maig, a les 12 de la nit. L'endemà, divendres 5 de maig, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari: