La Motorada independentista passa per Vic i participa en un «mannequin challenge»

Els motoristes van fer parada a la plaça de la Noguera

Lliurement de la 'motoestelada' al regidor Titi Roca
Lliurement de la 'motoestelada' al regidor Titi Roca | Osona.com
Redacció
02 de maig del 2017
El col·lectiu de la Motorada va impulsar la primera edició de "Donem la volta al país". L'activitat, del 29 d'abril a l'1 de maig, té per objectiu mobilitzar els motoristes del Principat en un acte reivindicatiu en favor de la independència. Aquest dilluns, 1 de maig, va passar per Vic.

Concretament els motoristes van fer parada a la plaça de la Noguera, on es va lliurar la motoestelada (la bandera independentista del col·lectiu motard creada per a la Motorada) al regidor Titi Roca, així com la lectura d'un manifest en favor de la llibertat del poble de Catalunya per decidir el seu propi futur.

L'ANC de Vic aprofita per fer un mannequin challenge

Aprofitant la visita dels motoristes a la ciutat, l'ANC de Vic va aprofitar per gravar un mannequin challenge de les diferents escenes d'actes promoguts per aquesta entitat com, la via catalana o l'estelada amb espelmes a la plaça Major de Vic. La gravació va acabar amb el lliurament d'una estelada signada pels 72 diputats independentistes.

"Donem la volta al país" està pensada per unir diferents poblacions del Principat al llarg de més de 1.000 quilòmetres i els quatre punts cardinals. La sortida va tenir lloc a Cardona, símbol de la resistència catalana davant les tropes borbòniques al segle XVIII, i la finalització al Born, a Barcelona.
 

Era el darrer dia de motorada pel principat Foto: Osona.com

Arxivat a