Vic acull la segona edició del Premi de Música al Talent Individual

Els millors 125 estudiants de música d'arreu de Catalunya concursaran a l'Escola de Música i Conservatori de Vic el 6 i 7 de maig

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:40h
Durant la presentació
Durant la presentació
Aquest proper cap de setmana, 6 i 7 de maig, els millors 125 estudiants de música d'arreu de Catalunya que cursen els seus estudis als conservatoris professionals del país participaran a la segona edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual que se celebrarà a l'Escola de Música i Conservatori de Vic.

El guardó, que està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX, té com a objectiu potenciar la formació dels joves músics estudiants per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música. Compta amb la coorganització de l'Associació de Conservatoris de Catalunya.

125 estudiants de 22 centres

Un total de 125 estudiants de música de 22 centres de grau professional de música participaran en aquest certamen. Segons les bases, cada centre autoritzat pot presentar un màxim de cinc alumnes per a cada categoria (que es divideixen per edats) de qualsevol instrument. En total hi ha tres categories: Aleví (500 euros), júnior (1.000 euros), i Jove (1.500 euros).

El veredicte del jurat es farà públic el mateix diumenge 7 de maig. El jurat estarà format per professionals de reconegut prestigi en el món musical, com Manel Valdivieso, Eva Graubin, Alba Ventura, Peter Thiemann, Albert Julià i Dolors Cano.
 
Arxivat a