Puigdemont lloa la tasca de la Federació d'ADF d'Osona

El president de la Generalitat inaugura la nova seu de la Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal i remarca la necessitat d'invertir en prevenció

Laura Vilagrà, Ramon Vallmitjana, Carles Puigdemont i Montse Barniol.
Laura Vilagrà, Ramon Vallmitjana, Carles Puigdemont i Montse Barniol. | Adrià Costa
28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:17h
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat aquest divendres la nova seu de la Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal (ADF). El president, que ha felicitat la Federació pels seus 20 anys, ha remarcat la importància de l'entitat per convertir-se en un referent de tot el territori.

En aquesta línia, Puigdemont ha lloat el coneixement i el mestratge de la Federació (formada per 11 agrupacions d'Osona) per posar-lo "generosament a disposició del conjunt de les ADF del país". "Les ADF heu demostrat que la millor manera d'abordar el repte de la prevenció és la cooperació i colaboració", ha remarcat el president. En aquest sentit, ha dit que "cal invertir en prevenció", ja que si es fa una bona prevenció "com s'està fent a Osona, l'impacte dels incendis és un altre.
 

Carles Puigdemont mirant els mapes d'intervenció de les ADF en les línies elèctriques de la comarca Foto: Adrià Costa


En aquest mateix sentit, el president de la Federació d'ADF d'Osona, Ramon Vallmitjana, ha remarcat la importància de la prevenció. Vallmitjana ha recordat que les ADF "es van crear per aprofitar el coneixement del territori i fer prevenció ràpida".

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha reiterat el seu suport a la Federació, ja que l'Ajuntament de Vic ha cedit els diferents espais a l'entitat des del principi. Erra ha destacat la seva "capacitat de coordinació" i els valors que demostren d'estima al territori forestal, "que la comarca d'Osona és del 60%". Puigdemont, acompanyat d'alcaldes d'arreu de la comarca, ha visitat les instal·lacions del nou espai.
 

Carles Puigdemont ha inaugurat la nova seu de la Federació d'ADF Foto: Adrià Costa

 

Puigdemont, Vallmitjana i Vila d'Abadal Foto: Adrià Costa

 

Anna Erra, Carles Puigdemont i Ramon Vallmitjana a la inauguració de la nova seu de la Federació d'ADF Foto: Adrià Costa

Arxivat a