Renfe demana disculpes per retornar la carta escrita en català a l'Ajuntament del Brull

L'empresa ferroviària es compromet a evitar errades com aquesta | L'alcalde del municipi ja ha posat el cas en coneixement de l'Associació de Municipis per la Independència i de la Generalitat

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:57h
Renfe ha demanat disculpes per retornar una carta escrita en català que havia enviat l'Ajuntament del Brull. La missiva, que demanava a la companyia la racionalització d'horaris de la línia R3 de Rodalies, va ser reenviada a la casa de la vila amb un escrit en què si pot llegir: "Devolver. No lengua oficial, solo catalán".L'alcalde del Brull, Ferran Teixidor, ho va explicar aquest dijous al Versió RAC1 que al principi es pensaven que es tractava d'una broma fins que un empleat de Renfe va trucar a l'Ajuntament. El treballador els va confirmar que, efectivament, l'empresa els havia retornat la carta perquè, en estar escrita en català, no "l'entenien".

Teixidor ja ha posat el cas en coneixement de l'Associació de Municipis per la Independència i de la Generalitat. "És un motiu més per cardar el camp com més aviat millor i cop de porta" sentenciava l'alcalde al Versió RAC1.