Les obres del Teatre Centre de Manlleu, en marxa

El regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut, preveu acabar les obres abans de 14 mesos

Enric Vilaregut, aquest dimarts al Teatre Centre de Manlleu
Enric Vilaregut, aquest dimarts al Teatre Centre de Manlleu | Adrià Costa
Redacció
26 d'abril del 2017
Els treballs per la remodelació del Teatre Centre de Manlleu han començat aquest dimarts. Un equipament que va quedar pràcticament abandonat a partir del 2009 per problemes de finançament mentre s'estava rehabilitant. Finalment, aquest d'abril començarà a veure la llum i sembla ser que les obres aniran més ràpid del que està previst. Així ho apunta el regidor d'Urbanisme, Enric Vilaregut, en declaracions a Osona.com: "la previsió és de 14 mesos, però penso que abans, haurem acabat".

Els treballs d'aquest dimarts són previs als de gran embargadura que s'aniran fent en els mesos que venen, per això s'ha començat amb feines de neteja i desinfeccció. Vilaregut valora molt posivitament aquest inici, ja que "és una decisió claríssima de l'equip de govern i que estem determinats a fer".

Les obres de rehabilitació del Teatre Centre de Manlleu van començar l'any 2006, però els problemes de finançament i titularitat van fer que al cap de tres anys s'aturessin. Aquesta segona fase està valorada en uns 1,3 milions d'euros, que s'han acabat licitant per 1,115 milions a l'empresa Top Construccions (una rebaixa del 13,5%).

Tal com va explicar Vilaregut al seu dia, aquesta contructora també els havia considerat millores com una xarxa de rescat per telefonia, un ascensor, un bloc de càrregues i un taló antifoc. Per la tercera fase, el conseller de cultura Santi Vila es va comprometre a enllestir la totalitat de l'edifici, el 2019.
 

Teatre Centre de Manlleu. Foto: Adrià Costa
 

Enric Vilaregut conversant amb Lluís Dilmé, director de les obres del Teatre Centre de Manlleu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a