El Patronat d'Estudis Osonencs convoca una nova edició del Premi Plana de Vic Jove

El guardó, valorat en 1.000 euros, reconeix el millor treball de recerca d’interès per a la comarca d’Osona de l’alumnat de batxillerat

per Redacció , 25 d'abril de 2017 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Patronat d’Estudis Osonencs convoca per cinquena vegada el Premi Plana de Vic Jove reconèixer el millor treball de recerca de batxillerat d’interès per a la comarca d'Osona. El guardó, convocat per primera vegada l'any 2013, té com a objectiu potenciar, distingir i visibilitzar els estudis realitzats en el marc del treball de recerca de batxillerat.

Són els mateixos centres els que poden seleccionar els treballs que consideren adequats per a presentar al Premi, i la dotació de 1.000 euros es reparteix al 50% entre l'autor del treball i el mateix centre. Hi poden optar tots els treballs de recerca de batxillerat elaborats per alumnes de l’àmbit lingüístic català, han de ser inèdits, fruit de la recerca individual o col·lectiva, i poden pertànyer a qualsevol disciplina, però el contingut ha de ser d’interès específic per a la comarca d’Osona.


El veredicte es farà públic durant la Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs. Els treballs aspirants i la documentació requerida s'han de presentar abans del dia 31 de maig a la Secretaria del Patronat (Biblioteca Episcopal, carrer de Santa Maria, núm. 1, 08500 Vic). El Premi Plana de Vic Jove rep el suport de la Institució Puig - Porret. Fundació Privada Catalana que col·labora en tasques d’assistència social, beneficència i de promoció de la cultura.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació