Sant Pere de Torelló celebra el Sant Jordi amb la Fira de la Primavera

La plaça Monmany es va omplir d'una àmplia oferta d'activitats i parades

Fira de la Primavera
Fira de la Primavera | Ajuntament de Sant Pere de Torelló
Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:31h
Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, Sant Pere de Torelló va celebrar aquest diumenge una nova edició de la Fira de la Primavera. Tal com explica l'Ajuntament del municipi en una nota, la plaça Monmany es va omplir d'una àmplia oferta de parades d'artesania, d'entitats i demostració de forja, tallers de pell i de terrissa, el V concurs de baldufes i el tastet d'arròs.

Com en anteriors edicions, també es va regalar una flor als assistents a la fira. A les 11 del matí en Carles Torres va oferir una xerrada sobre com travessar els Pirineus amb parapent, en una de les competicions més exigents del moment, la XPyr. Per amenitzar la fira hi va haver l'actuació de la colla Gegantera de Sant Pere de Torelló i els concerts dels Diatònics de la Vall de Ges i de la Banda de l'Aula de Música que s'estrenaven com a formació.

No hi va faltar el reconeixement a persones emblemàtiques de Sant Pere, enguany a Joan Casas i la campanya solidària en benefici de Sant Joan de Déu que vol ajudar a la investigació en el càncer infantil. Aquest any s'han dissenyat unes gorres per a petits i grans amb el logotip sócRcristos.
 

Fira de la Primavera Foto: Ajuntament de Sant Pere de Torelló

 

Fira de la Primavera Foto: Ajuntament de Sant Pere de Torelló