Manlleu proposa un mapeig ciutadà per tancar la participació del passeig del Ter

Aquest dissabte a partir de les 10 del matí a l'estació de tren

Passeig del Ter de Manlleu.
Passeig del Ter de Manlleu. | Adrià Costa
Redacció
21 d'abril del 2017
Manlleu organitza aquest dissabte, de 10 a 13 h, un mapeig ciutadà que consistirà en fer un recorregut pels punts clau detectats al llarg de les diferents fases del procés de participació i in situ parlar de les activitats, usos i millores a realitzar en els diferents espais. La sessió de mapatge té per objectius concretar la proposta d’usos futurs per al passeig del Ter, trobar possibles incompatibilitats i necessitats a cobrir, i prioritzar les accions a dur a terme.

A nivell de funcionament de la sessió del dissabte dia 22 d’abril s’han dissenyat dos recorreguts per dur a terme el mapatge, un a peu i un segon en bicicleta. Per poder-los fer viables, s’han triat 9 punts per itinerari, seguint un criteri de redundància (punts que van sortir als dos grups de treball del taller de debat ciutadà) i de significat o contingut (punts que permeten tractar sobre aspectes clau i diferents entre si, que fan referència a la proposta d’usos, funcions, noves activitats, connexions, etc.). S’ha aprofitat l’opció de poder desenvolupar els mapatges amb dos mitjans, a peu i en bicicleta, per poder dissenyar dos recorreguts diferents, passant per punts diferents i tractant qüestions diferents.

El mapatge començarà a les 10 del matí a l’estació de tren i està previst que a les 12:30h els dos grups, a peu i en bicicleta, arribin al punt final del mapatge, l’Embarcador del Ter on els assistents faran el tancament de la sessió tot fent un vermut.
 

Inscripcions