Manlleu proposa un mapeig ciutadà per tancar la participació del passeig del Ter

Aquest dissabte a partir de les 10 del matí a l'estació de tren

per Redacció , 21 d'abril de 2017 a les 13:20 |
Passeig del Ter de Manlleu. | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manlleu organitza aquest dissabte, de 10 a 13 h, un mapeig ciutadà que consistirà en fer un recorregut pels punts clau detectats al llarg de les diferents fases del procés de participació i in situ parlar de les activitats, usos i millores a realitzar en els diferents espais. La sessió de mapatge té per objectius concretar la proposta d’usos futurs per al passeig del Ter, trobar possibles incompatibilitats i necessitats a cobrir, i prioritzar les accions a dur a terme.

A nivell de funcionament de la sessió del dissabte dia 22 d’abril s’han dissenyat dos recorreguts per dur a terme el mapatge, un a peu i un segon en bicicleta. Per poder-los fer viables, s’han triat 9 punts per itinerari, seguint un criteri de redundància (punts que van sortir als dos grups de treball del taller de debat ciutadà) i de significat o contingut (punts que permeten tractar sobre aspectes clau i diferents entre si, que fan referència a la proposta d’usos, funcions, noves activitats, connexions, etc.). S’ha aprofitat l’opció de poder desenvolupar els mapatges amb dos mitjans, a peu i en bicicleta, per poder dissenyar dos recorreguts diferents, passant per punts diferents i tractant qüestions diferents.


El mapatge començarà a les 10 del matí a l’estació de tren i està previst que a les 12:30h els dos grups, a peu i en bicicleta, arribin al punt final del mapatge, l’Embarcador del Ter on els assistents faran el tancament de la sessió tot fent un vermut.
 

Inscripcions

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació