L'activista Simona Levi parlarà de governança al Fòrum Debats

Pronunciarà una conferència amb el títol "La governança, responsabilitat col·lectiva. Cap a un canvi radical de les regles de joc"

Simona Levi.
Simona Levi. | Adrià Costa
Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:13h

Simona Levi, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 21 d'abril, una conferència amb el títol de "La governança, responsabilitat col·lectiva. Cap a un canvi radical de les regles de joc" que anirà a càrrec de Simona Levi, activista social, artista i fundadora de la plataforma Xnet.  La conferenciant centrarà la seva intervenció en desenvolupar els seus plantejaments que parteixen de la base que es necessita en una democràcia en què la ciutadania controli les seves institucions i que, per a això, s'han de canviar radicalment les regles de joc.

Considera que, si es vol ser una societat adulta, la governança ha de basar-se en la possibilitat d'exercir la responsabilitat col·lectiva, no en la confiança cega en un o diversos líders. I pensa que l'apropiació per part de la falsa nova política de les paraules "transparència" i "participació" ha de ser atacada d'arrel abans que frustri el sa esforç de canvi que ha desenvolupat la societat a partir del 15-M.

La conferència tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rambla Hospital, 11, de Vic, i començarà a les 8 del vespre. Com sempre, anirà seguida de col·loqui.

Consulta tota la programació