L'obra guanyadora de la mostra de teatre jove de Vic formarà part de la programació de l'Atlàntida

Es seleccionarà la millor peça a través de votació popular | Fins al 10 de maig es poden presentar propostes a la mostra d'enguany

Redacció Osona.com
20 d'abril del 2017
«Avenue Q» al cicle Molta Merda de l'any passat.
«Avenue Q» al cicle Molta Merda de l'any passat. | Joan Parera

«Avenue Q» al cicle Molta Merda de l'any passat. Foto: Joan Parera


L'obra guanyadora de la vuitena edició de la mostra de teatre jove "Molta Merda! 2017" formarà part de la programació de l'Atlàntida. Així ho han anunciat els organitzadors, ara que s'ha obert la convocatòria per presentar les propostes amb un termini fins al 10 de maig.

Un cop passat aquest termini el jurat es reunirà per seleccionar les obres que es representaran durant la mostra i que sortiran a la programació de Festa Major. A la mostra se seleccionarà la millor peça a través de votació popular i aquesta serà la que es programarà a l'Atlàntida.

El jurat estarà format amb representants del món cultural i juvenil de la ciutat. L'obertura i la clausura de la mostra aniran a càrrec dels tallers d'Escènic Vic. El nou format del "Molta Merda!" manté els objectius principals: mostrar el treball escènic dels joves en la part formativa, creativa i lúdica i conformar una oferta cultural popular i assequible. Amb el nou format també es garanteix l'impuls i l'oberta a la ciutat del treball creatiu dels grups locals.

Enguany, la mostra de teatre jove s'organitza amb la col·laboració de l'Institut del Teatre, Escènic i l'Atlàntida i acollirà diverses propostes escèniques durant la Festa Major.
 

Consulta tota la informació

Arxivat a