«El Foraster» torna a TV3 i no s'oblida d'Osona

L'espai presentat per Quim Masferrer començarà el 26 d'abril visitant la Barceloneta i, després, en els egon capítol, anirà a Rupit

Quim Masferrer, en el vídeo promocional de la nova temporada d'«El Foraster»
Quim Masferrer, en el vídeo promocional de la nova temporada d'«El Foraster» | TV3
Redacció
19 d'abril del 2017


La tornada d'un dels programes d'èxit de TV3, El Foraster, a té data: serà el proper dimecres 26 de juny a les 22.35 hores. Tal com ha informat la cadena a través d'un vídeo al seu perfil de Facebook, Quim Masferrer i la seva pick-up taronja recorreran una temporada més diverses petits poblacions de Catalunya per conèixer els seus habitants. De moment, es coneixen les dues primeres destinacions que visitarà: la Barceloneta i Rupit.

El programa va cloure la temporada passada amb un especial des de Formentera, que va aconseguir aplegar 609.000 espectadors, i un 24,4% de quota de pantalla. A banda, l'espai també es va endur un dels premis Ondas. A la gala de recollida del guardó, Masferrer va reivindicar el dret a decidir i va dedicar-lo a tota la gent que ha tingut la generositat de posar-se davant de les càmeres i explicar-nos coses seves "i fer-nos emocionar i fer-nos riure i sorprendre'ns". "Em fascina i m'emociona profundament una cosa extraordinària com és que la gent t'expliqui davant la càmera les seves coses amb voluntat de compartir-les", va afegir.