Troben el cos sense vida de l'home de 50 anys desaparegut al Pantà Gros de Vall-Llosera

Una dona ha denunciat als Mossos els fets que han tingut lloc en aquest embassament d'Hostalets de Balenyà | L'ha localitzat una unitat de busseig dels Bombers a uns 20 metres de la riba

Redacció
14 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:39h
Una unitat de busseig dels Bombers de la Generalitat ha localitzat cap a les 20.10 hores d'aquest divendres el cos sense vida de l'home de 50 anys desaparegut a l'interior del Pantà Gros de Vall-Llosera, situat al nucli dels Hostalets de Balenyà, que pertany al municipi de Balenyà (Osona). Tot apunta que s'ha ofegat quan nedava a uns 20 metres de la riba. Amb tot, l'autòpsia haurà de determinar la causa de la mort.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat una unitat de la policia científica que ordenarà l'aixecament del cadàver. Una tasca que durà a terme una unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra. Els fets han passat a quarts de sis de la tarda, quan el banyista ha entrat a l'aigua però no n'ha sortit. Una dona que l'acompanyava ha denunciat els fets a la policia catalana a les 17.47.

En aquest incident hi han treballat tres dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos i dues unitats subaquàtiques, una de la policia catalana i l'altra dels Bombers.
Arxivat a