El Consell dels Infants de Roda de Ter proposa fer una festa holi per la Festa Major

Es compta amb un pressupost de 1.000 euros

El Consell dels Infants al ple de Roda de Ter
El Consell dels Infants al ple de Roda de Ter | Aj. de Roda de Ter
Redacció
13 d'abril del 2017

El Consell dels Infants al ple de Roda de Ter Foto: Aj. de Roda de Ter


El Consell dels Infants va celebrar el seu segon ple a principis d'abril a l'ajuntament de Roda de Ter. Els vuit representants de les escoles d'infantil i primària del municipi, l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont i l'escola Emili Teixidor, van exposar al plenari el treball que han portat a terme des que es va constituir el consell el passat 13 de febrer.

Precisament en aquest primer acte se'ls va encarregar un acte per a la Festa Major d'enguany amb un pressupost de 1.000 euros. Les propostes que van tenir més èxit va ser organitzar un berenar, una festa holi i un sorteig, com activitats per la festivitat. Van assistir en aquest ple, pares dels infants, l'alcalde i regidors de l'Ajuntament de Roda de Ter.

Tal com explica l'Ajuntament, els joves electes també van fer un llista amb allò que més els agrada del poble, el que no els agrada i el que cal millorar. Valoren positivament el Carnaval, la plaça Major, la piscina, l'Esquerda; en canvi, consideren que s'haurien de fer més campanyes per a millorar el reciclatge, fer un recinte on els gossos hi puguin anar a passejar, que hi hagi més policies per millorar la seguretat, netejar els grafits del poble, que al barri de la Prada s'hi faci un parc nou i fer un carril bici. Pel que fa a coses a millorar, creuen que s'haurien de posar més papereres o que hi hagi més dipòsits per als excrements dels gossos, entre altres.
 

El Consell dels Infants al ple de Roda de Ter Foto: Aj. de Roda de Ter



 
Arxivat a