Prats estrena la primera àrea d'autocaravanes del Lluçanès

La instal·lació compta amb espai per a 10 vehicles

L'espai està situat a la zona habilitada de l'antiga discoteca
L'espai està situat a la zona habilitada de l'antiga discoteca | Aj. de Prats de Lluçanès
Redacció
13 d'abril del 2017
Prats de Lluçanès ha estrenat aquest dimecres una nova àrea d'autocaravanes que permet l'estacionament de fins a 10 vehicles. És la primera zona del Lluçanès. El nou espai, situat a la zona habilitada de l'antiga discoteca, compta amb subministrament d'aigua, punts d'electricitat, recollida d'aigües de residuals, lavabo, dutxa i zona de pícnic.

Tal com explica l'Ajuntament del municipi, aquest nou equipament s'engloba dins el projecte "Osona, territori camper", amb el qual el Consell Comarcal d'Osona ha adequat 12 àrees d'autocaravanes a diferents municipis dins els Plans de foment territorials de Turisme. Aquest equipament està finançat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Prats de Lluçanès.

La primera àrea d'autocaravanes del Lluçanès està situada enmig de la C-62, l'Eix del Lluçanès. Aquest nou espai complementa l'oferta de recursos turístics a la comarca i al mateix temps aquesta inversió ajudarà a augmentar el turisme local i estranger. L'estada permesa per autocaravana és d'un màxim de 48 hores i el preu dels serveis és d'1 euro per dues hores de servei elèctric i accés als lavabos.
 

La nova zona per a caravanes. Foto: Aj. de Prats de Lluçanès

Arxivat a