Tavèrnoles organitza activitats per conèixer el poble durant la Setmana Santa

Taller de joies i rutes guiades

Església romànica de Sant Esteve de Tavèrnoles.
Església romànica de Sant Esteve de Tavèrnoles. | Adrià Costa
Redacció
12 d'abril del 2017
El proper cap de setmana, amb motiu de la Setmana Santa, l'oficina de turisme de Tavèrnoles i Lux Mundi presenten un seguit d'activitats diàries per donar a conèixer diferents elements i espais patrimonials, culturals i històrics del poble.
Taller de joies ibèriques per conèixer què s'amaga al Pla de Savassona. Un taller per gaudir en família i descobrir els ibers i saber com s'empolainaven i vivien. Finalitzarà l'activitat amb la realització de joies ibèriques en un entorn màgic, el Turó de sant Feliuet de Tavèrnoles.
Descobrir l'església de Sant Esteve. Es tracta d'un magnífic exemplar de l'arquitectura llombarda, erigit cap al 1083 i modificat el 1728 amb una nova façana. En destaca el bonic campanar i la decoració externa de l'absis, i a l'interior les pintures de l'altar i les talles de Sant Esteve i Sant Isidre. Durant la visita no només es mostrarà l'església sinó que es situarà el poble de Tavèrnoles dins l'entorn de l'espai natural Guilleries-Savassona i la seva història, i també es posarà en context l'església a partir d'altres exemples d'art romànic de la zona.

Totes les activitats s'iniciaran a les 12h. i tindrà un cost de 3 euros el taller i la ruta, i 2 euros la visita a l'església. Es pot demanar més informació al correu electrònic a [email protected]/ [email protected].